Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Resultatintyg, Ladok

Du kan se dina studieuppgifter i Ladok

Ladok är ett datorbaserat system för dokumentation av studieresultat för högskolestuderande i Sverige. I Lunds universitets lokala register samlas uppgifter om studerande på grund- och avancerad nivå och för studerande på forskarnivå.

Om du studerar vid Lunds universitet kan du själv logga in i Studentportalen för att se dina studieuppgifter i Ladok. Du kan också skriva ut resultatintyg.

Kolla dina uppgifter i Ladok

Om du är student och vill se dina uppgifter i Ladok kan du gå in via Studentportalen med ditt studentkonto. Logga in i portalen, klicka på ”Ladok”, klicka på "Intyg", följt av ”Hämta intyg”.

Skriv ut ett resultatintyg

Du kan skapa ett verifierbart intyg för studieresultat i Studentportalen med hjälp av ditt studentkonto. Logga in i portalen, klicka på ”Ladok”, i ladokmenyn längre ner klickar du på "Intyg", följt av ”Hämta intyg”. Sedan kan du välja vilken typ av intyg du vill skapa.

Behöver du ett manuellt intyg med namnunderskrift är det i första hand institutionerna du ska vända dig till. Även Studentreceptionen kan hjälpa dig med detta.

För dig som inte är student vid Lunds universitet längre

Du kan hämta ut resultatintyg på Ladoks webbplats för studenter. Du som inte har kvar ditt Studentkonto hos Lunds universitet har fyra andra möjligheter att logga in på webbplatsen.

Alternativ ett

Du har kvar ditt konto på Antagning.se. Då kan du logga in med ditt personnummer och lösenord.

Alternativ två

Du studerar vid ett annat lärosäte. Då kan du logga in med uppgifter från det lärosätet och därefter växla mellan lärosäten i inloggat läge.

Alternativ tre

Om du har svenskt personnummer kan du skaffa ett digitalt eduID, som du använder för att logga in i Ladok för studenter.

Så här gör du:

  1. Gå till https://eduid.se/ och skapa ett eduID
  2. Logga in med ditt eduID på https://www.student.ladok.se/. Välj ”eduID Sweden” i listan över lärosäten på inloggningssidan.

Om du läst vid flera svenska högskolor eller universitet får du tillgång till alla dina studieuppgifter med samma inloggning. Med ditt eduID kan du även logga in på vissa andra högskolesajter, till exempel antagning.se.

Alternativ fyra

Du kan beställa ett resultatintyg av Lunds universitet direkt.

Studentreceptionen och International Desk

E-post: studentreception [at] lu [dot] se
Telefontider: Måndag–torsdag 10:00–12:00 
Telefon: 046-222 01 00
Zoom: Måndag–torsdag 10:00–12:00 Anslut till Zoom

Arrival Days 1617 augusti 
Telefontider: 10:00
12:00
Zoom: 10:00
12:00

Orientation Weeks 1829 augusti
Telefontider: 10:0012:00
Zoom: 10:00
12:00

Besöksadress: Stängd för besök
Karta på google.se
Facebook:International Desk Facebook