Meny

Javascript verkar inte påslaget? - Vissa delar av Lunds universitets webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Du är här

Konstnärligt masterprogram i musik, interpretation diplom

Program 120 högskolepoäng2 årKonstnärlig masterexamen

Konstnärligt masterprogram i musik, interpretation diplom, syftar till att utbilda instrumentalister och sångare med exceptionellt hög konstnärlig och professionell förmåga. Studenten ska efter fullbordad utbildning ha väl utvecklade kunskaper och färdigheter i musikalisk instudering och interpretation för att kunna arbeta med kvalificerade uppgifter som solist eller kammarmusiker på mycket hög konstnärlig nivå. Studenten ska även ha utvecklat förmåga att studera på ett självstyrt eller självständigt sätt avseende förberedelsearbete inför offentliga konserter och framtagande av goda konsertprogram. Vidare ska studenten efter fullbordade studier ha förvärvat djupa kunskaper i entreprenörskap för att kunna agera på ett självständigt sätt i musiklivet. Undervisningen bedrivs på svenska. Engelska används när internationella studenter och/eller lärare deltar i undervisningen.

OBS! För att söka detta program krävs att du genomför antagningsprov vid Musikhögskolan i Malmö. Det är mycket viktigt att du tar del av informationen om antagningsprovens genomförande samt vad som gäller för just det program som du söker på webbplatsen för Musikhögskolan i Malmö. Kallelser till antagningsprov skickas ut via e-post efter sista anmälningsdag.

Information om antagningsproven: http://www.mhm.lu.se/utbildning/antagning-sa-har-soker-du/konstnarliga-p...

 

Mer om utbildningen hittar du på http://www.mhm.lu.se

Kontakt

admissions [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Konstnärlig kandidatexamen i musik eller motsvarande, samt godkänt antagningsprov

Urval

Baserat på antagningsprov

Anmälan & antagning

Alla utbildningstillfällen

Start Höstterminen 2019

Studieperiod

Ansökan

Dagtid Malmö, heltid 100%

På engelska

2 september 2019 - 6 juni 2021

Ordinarie anmälningstid har gått ut.

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se

Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

 

 

 

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://www.antagning.se/sv/Ta-reda-pa-mer-/Anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Konstnärligt masterprogram i musik, interpretation diplom är 380 000 SEK.

Viktig information till dig som ska söka ett program på avancerad nivå (master eller magister)

När du söker till ett masterprogram kan det finnas särskilda instruktioner eller extra dokument som ska skickas in med ansökan. För att vara säker på att din ansökan blir komplett, vill vi att du även läser den mer specifika ansökningsinformationen på programsidan på vår internationella webbplats. Det är till exempel vanligt att du ombeds skicka in ett statement of purpose, ett CV eller ett rekommendationsbrev.
 
Läs detaljerade instruktioner om att ansöka till master

Box 117, 221 00 LUND
Telefon 046-222 00 00 (växel)
Telefax 046-222 47 20
lu [at] lu [dot] se

Fakturaadress: Box 188, 221 00 LUND
Organisationsnummer: 202100-3211
Om webbplatsen