Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lustfyllt och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter, steg II

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen vänder sig till dig som gått Lustfyllt lärande steg 1. Kursen fördjupar tidigare innehåll genom praktiska övningar i musik och rörelse, metod, teori, samtal och reflektion.

Inriktning mot barn/unga/vuxna med intelekturella/kognitiva funktionsvarianter. Kursen ges i samverkan mellan Musikhögskolan i Malmö och Kulturscentrum Skåne som är ett regionalt centrum för utbildning och arbete inom kultur för personer med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter. Läs mer på kulturcentrumskane.com.

Kurstider VT 2025: 15-16/3, 12-13/4 på Kulturcentrum Skåne i Lund.

Kursansvariga: Christel Nilsson Ringdahl, christel [dot] nilsson_ringdahl [at] mhm [dot] lu [dot] se & Åsa Wallin, kc [dot] aasa [at] telia [dot] com

Läs mer om fristående kurser vid Musikhögskolan i Malmö

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiklärarutbildningens kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i MUHN79 / MUHG79, Lustfyllt lärande och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter alternativt MUHF68, Musiken i mötet med barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter.

Urval

Platserna fördelas enligt följande: Betyg 34%, Högskoleprov 34% och antal tidigare högskolepoäng vid sista anmälningsdag (upp till 165) 32%. Vid lika meritvärde görs urval på högskoleprovet. Om det också är lika görs urval med lottning.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2024

Veckoslut Lund, deltid 25%

På svenska

Studieperiod

15 januari 2024 - 2 juni 2024

Ansökan

Stängd för anmälan

UrvalsgrupperVT 2024
Gymnasiebetyg utan komplettering (BI)*
Gymnasiebetyg med komplettering (BII)-
Folkhögskolebetyg (BF)*

Totalt antal antagna

Vårterminen 2024 - 6 st

- (streck) = ingen antagen i gruppen
* (stjärna) = alla antagna i gruppen

Tabellen visar lägsta meritkrav/poäng på högskoleprovet som krävdes för aktuell termin. Siffrorna varierar beroende på bland annat antal sökande och antal platser. Läs mer om antagningspoäng.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Lustfyllt och konstnärligt skapande för barn och unga med intellektuella/kognitiva funktionsvarianter, steg II är 23 750 SEK.