Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rytmikfördjupning 1

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Denna kurs är för dig som vill fördjupa dina studier Rytmikpedagogik i din musiklärarutbildning. Kursen innehåller improvisation, komposition, scenisk gestaltning, ämnesmetodik, dans, metrik och gehör ur ett Rytmikpedagogiskt perspektiv. 

Undervisningen är gruppbaserad och samläses med studenter ur andra årskurser (Rytmik ämne 2).  I denna kurs är kroppsmedvetenhet och rörelse utgångspunkten för att utveckla din musikalitet och ditt musikaliska ledarskap.

Efter denna kurs kan du fortsätta på Rytmik inom ditt ämne 2 (som då fortsätter på fördjupad nivå), vilket sammantaget ger dig möjlighet att studera Rytmikpedagogik under hela din musiklärarutbildning på Musikhögskolan i Malmö.

Kursansvarig: Elin Waileth Wikström, elin [dot] wikstrom [at] mhm [dot] lu [dot] se

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Elin Wikström, elin [dot] wikstrom [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Antagen till ämneslärarprogrammet i musik med minst 30 hp godkända poäng inom program.

Urval

Platserna fördelas enligt: Betyg: 34 %, Högskoleprov: 34 %, Akademiska meriter (APGR): 32 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2022

Dagtid Malmö, deltid 25%

På svenska

Studieperiod

17 januari 2022 - 5 juni 2022

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Rytmikfördjupning 1 är 23 750 SEK.