Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Noomi Egan

E-post: noomi [dot] egan [at] fsi [dot] lu [dot] se

Kommunikatör vid LUCSUS
Telefon: +46 46 222 68 17
Rumsnummer: Josephson 221
Besöksadress: Biskopsgatan 5, Lund

Kommunikatör vid Samverkan

Beskrivning

Som kommunikatör vid samverkansavdelningen på Lunds universitet arbetar jag med strategiskt och operativ stöd åt ett antal institutioner och inom olika projekt. I min arbetsbeskrivning ingår pressarbete, kommunikationsstöd, evenemang och journalistiskt skrivande. Jag arbetar även med olika samarbeten för att lyfta fram forskning vid Lunds universitet i populärvetenskapliga forum, såsom presentationstävlingen Forskar Grand Prix samt de årliga Crafoordseminarierna. I nuläget delar jag min tid mellan samverkansavdelningen, LINXS, Lund Institute of advanced Neutron and X-ray Science, Lund University Centre for Sustainability Studies, och två Mistrafinansierade forskningsprogram: Sustinable Plastics and Transition Pathways och Mistra Environmental Nanosafety.