Alexander Börjesjö, ämneslärarutbildning i musik

I Malmö är det nära till allt och här finns ett fantastiskt utbud av konserter, klubbar och andra evenemang inom kultur- och nöjesområdet.

Till Ämneslärarutbildning i musik med inriktning mot gymnasieskolan, Instrumental ensemble, Sång - genrefri ingång

Fakta: Alexander Börjesjö

Namn: Alexander Börjesjö

Född: 1996

Kommer från: Rydaholm i Småland

Bor: Malmö

Utbildning: Ämneslärarutbildning i musik

Började studera i Lund: 2016

Biomedicinstudenten Liza står i labbrock i ett laboratorium

Studenter berättar

Läs fler intervjuer med andra studenter, på andra utbildningar.