Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Johanna Generosi

E-post: johanna [dot] generosi [at] fsi [dot] lu [dot] se

Projektledare vid LU Samverkan
Telefon: +46 46 222 39 72
Mobil: +46 76 772 26 91
Rumsnummer: 13203
Besöksadress: Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund

Beskrivning

Som projektledare vid Lunds universitet stöder jag forskare med utvecklingen av tvärvetenskapliga forskningskonsortier och främjar samarbete mellan akademi och externa intressenter. För närvarande arbetar jag deltid som koordinator för det Mistra-finansierade forskningsprogrammet STEPS - Sustainable Plastics and Transition Pathways, och stödjer programmet operativt mellan disciplingränser, och främjar effektiv samverkan mellan forsknings- och industripartners. Jag arbetar även som central forskningssamordnare på LTH och stöder ledningen och forskarna med bl a bevakning av relevanta utlysningar som kräver strategisk samordning, samt utveckling och hantering av ett nätverk av forskningskoordinatorer inom LTH. Jag är disputerad i fysik och har en magisterexamen i miljöstrategisk styrning och har tidigare arbetat i akademin som forskare, särskilt i projekt som involverar externa intressenter.