Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Maria Johansson

E-post: maria [dot] johansson [at] fsi [dot] lu [dot] se

Projektledare vid LU Samverkan
Telefon: +46 46 222 14 29
Mobil: +46 46 222 14 29
Besöksadress: Medicon Village, Scheeletorget 1, Lund, LUND

Beskrivning

Jag arbetar sedan 2018 som projektledare vid Avdelning Samverkan där jag har speciellt fokus på strategiska satsningar och projekt relaterade till hälsa och life science. Arbetet omfattar bl a att ge strategiskt stöd vid initiering av aktiviteter som t ex utformning av projekt och projektansökningar, sammansättning av projektkonstellationer, samt främjande av samverkan mellan akademi och externa aktörer. Jag har en doktorsexamen i livsmedelskemi från Lunds universitet. Jag har 5 års erfarenhet av att leda tillämpade forsknings- och utvecklingsprojekt i livsmedelsindustrin samt lång erfarenhet av att initiera, koordinera och rapportera fakultetsöverskridande forsknings- och innovationsprojekt inom akademin ffa genom arbetet med VINN Excellence Centret Antidiabetic Food Centre (AFC). AFC genomfördes i samverkan mellan akademi, industrier och offentlig regional verksamhet under åren 2007-2018.