Nyhetsbrev för alumner

Fyra till sex gånger om året skickas Lundensaren ut till Lunds universitets alumnnätverk. Lundensaren är ett e-nyhetsbrev där du bland mycket annat kan läsa om vad som är på gång vid universitetet.

Solens strålar lyser genom grenar på ett stort träd. Foto.

Prenumerera på Lundensaren

Som medlem i Lunds universitets alumnnätverk får du automatiskt Lundensaren skickad till din e-postadress.

Du kan prenumerera, även om du inte är medlem i alumnnätverket, genom att klicka på länken nedan och fylla i din e-postadress.

Gå med i alumnnätverket

Prenumerera på Lundensaren (utan att vara medlem/alumn)

Länkarkiv till Lundensaren

Nyhetsbrevet leder till en separat webbsida.

Lundensaren 2021

Lundensaren 2020

Lundensaren 2019

Lundensaren 2018

Lundensaren 2017

Äldre nummer av Lundensaren 2013–2016 har arkiverats. Om du är intresserad av att läsa äldre nummer (före 2017), vänligen kontakta alumnkontoret: info [at] alumni [dot] lu [dot] se.

Helga Heun
helga [dot] heun [at] er [dot] lu [dot] se