Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Inbjudan: EU-valvaka med Lunds statsvetare

Snart dags igen: EU-valvaka på Lunds universitet
Snart dags igen: EU-valvaka på Lunds universitet

Forskare bjuder på samtal om bland annat EU:s migrationspolicy, EU och klimatfrågan och de viktigaste valfrågorna i olika medlemsländer. Och så klart kommenteras löpande de framväxande valresultaten! Mellan varven bjuds det på spex, musik och förfriskningar. Alla är välkomna!

När: Söndagen den 26 maj kl. 17 – 24
Var: Eden, Statsvetenskapliga institutionen vid Lunds universitet, Paradisgatan
Medverkar gör framförallt ett tjugotal forskare i statsvetenskap, sociologi, juridik och filosofi
Arrangör: Statsvetenskapliga institutionen, Centrum för europaforskning, Lunds Universitets Politiska och Ekonomiska Förening (LUPEF) and Landsrådet för Sveriges Ungdomsorganisationer

Läs hela programmet här: https://www.cfe.lu.se/event/european-parliament-election-watch-party

Har du som är journalist frågor om hur EU-valet? Kolla in vår expertlista: https://www.lu.se/article/expertlista-infor-eu-valet

Fram till valet publicerar Centrum för europaforskning forskaranalyser av partiernas politik på Europakommentaren.eu.

 

Intresserad av forskning och samhälle?
Prenumerera på Apropå!

I nyhetsbrevet Apropå varvas senaste nytt från Lunds universitet med kommentarer till aktuella samhällshändelser från några av våra 5000 forskare.