Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Humanekologi: Metoder i humanekologi

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

Kursen ingår i andra terminen på masterprogrammet i humanekologi (Master's Programme in Human Ecology: Culture, Power and Sustainability) (120 högskolepoäng). Kursen ges inte som fristående kurs.

Kursen behandlar forskningsdesign och forskningsstrategier, val av lämpliga metoder, systemtänkande och praktiska tillämpningar. Studenterna får en introduktion till olika humanekologiska forskningsmetoder och indikatorer för hållbarhetsanalyser och ska avslutningsvis genomföra en praktisk tillämpning av de introducerade metoderna.

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Humanekologi

Besöksadress
Geocentrum I, Sölvegatan 10, Lund

+46 46 222 17 59

http://www.keg.lu.se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

antagen till masterprogrammet i humanekologi (Master's Programme in Human Ecology: Culture, Power and Sustainability) (120 högskolepoäng). För tillträde till kursen måste studenten dessutom ha fått godkänt på minst ett av tre prov på kursen HEKM20, Kritisk tvärvetenskaplig vetenskapsteori del 1 (7.5 högskolepoäng) eller motsvarande.

Urval

Platserna fördelas enligt: Högskolepoäng (HPAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Start Vårterminen 2023

Dagtid Lund, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

22 mars 2023 - 26 april 2023

Ansökan

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Humanekologi: Metoder i humanekologi är 13 750 SEK.