Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Molekylärbiologi: Examensarbete - masterexamen

Kurs 60 högskolepoäng

Beskrivning

MOBN03

Kursens övergripande mål är att den studerande med stor självständighet skall genomföra ett vetenskapligt projekt inom ett väl definierat molekylärbiologiskt ämnesområde. Du kan göra ett masterexamensarbete i omfattande 30, 45 eller 60 högskolepoäng.

Du ska vara antagen till ett mastersprogram i Molekylärbiologi vid Lunds universitet och ha avklarat 45 hp relevanta kurser som är specifika för de olika inriktningarna; Medicinsk biologi, Mikrobiologi och Molekylär genetik och bioteknik.

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Studievägledare

Therese Reber

Telefon: +46 46-2227316

E-post: therese [dot] reber [at] biol [dot] lu [dot] se

Studievägledare

Christina Ledje

Telefon: +46 46 222 73 16

E-post: christina [dot] ledje [at] biol [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

45 hp kurser på avancerad nivå i molekylärbiologi av relevans för examensarbetet samt avlagd kandidatexamen (180 hp). Engelska 6/B.

Urval

Platserna fördelas enligt: Högskolepoäng (HPAV): 100 %.

Anmälan & antagning

Start Höstterminen 2024

Dagtid Lund, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

2 september 2024 - 8 juni 2025

Ansökan

Kan bara sökas inom utbildningsprogram.

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Molekylärbiologi: Examensarbete - masterexamen är 170 000 SEK.