Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Blekinge International Brass Academy 2024 (BIBA)

Kurs 7.5 högskolepoäng

Beskrivning

I kursen ingår individuell undervisning, interpretationsstudier, orkesterutdragsspel, seminarier, masterclasses och konserter. Kursen riktar sig till brassmusiker på högskolenivå samt yrkesverksamma och ges i samarbete med Blekinge International Summer Academy. Kursen ges i Karlskrona 24-30 juni 2024.

Mer information: bibacademy.com

Kontaktperson: Marcus Petersson; cmmp [at] me [dot] com

Stängd för anmälan

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Musiker- och kyrkomusikerutbildningarnas kansli (Musikhögskolan)

Besöksadress
Ystadvägen 25, Malmö

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

Grundläggande samt särskild behörighet: Studerar eller har studerat vid programutbildning vid musikhögskola eller motsvarande, minst 7,5 hp instrumentalstudier för brassinstrument.

Urval

Platserna fördelas efter konstnärliga akademiska meriter i ämnet musik vid sista anmälningsdag, samt med fördelning på instrument för att uppnå kammarmusikbesättning, enligt kursansvarigs bestämmande.

Anmälan & antagning

Start Summer Semester 2024

Dagtid Karlskrona, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

10 juni 2024 - 7 juli 2024

Ansökan

Stängd för anmälan

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Blekinge International Brass Academy 2024 (BIBA) är 23 750 SEK.