Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Composition Studies - Western Art Music

Kurs 60 högskolepoäng

Beskrivning

Composition Studies – Western Art Music är en ettårig fristående universitetskurs på avancerad nivå som vänder sig till dig som vill studera komposition. Du kommer även att studera instrumentation, elektroakustisk musik och andra relevanta ämnen inom kompositionsområdet samt möta föreläsare och gästlärare vid kompositionsseminarierna. Möjlighet kan även finnas att delta i kompositionsprojekt.

Läs mer om utbildningen och antagningsprov:
https://www.mhm.lu.se/composition-studies-western-art-music

Öppnas för anmälan
2021-10-18

Alla utbildningstillfällen

Kontakt

Lena Arstam
International coordinator
lena [dot] arstam [at] mhm [dot] lu [dot] se

Behörighet & urval

Förkunskapskrav

För att antas till kursen krävs 180 hp från studier inom komposition eller arrangering/komposition vid musikhögskola eller motsvarande, samt godkända arbetsprover.

Urval: baserat på antagningsprov 

 

Urval

Antagningsprov

Anmälan & antagning

Ditt utbildningstillfälle från antagning.se

Dagtid Malmö, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

30 augusti 2021 - 5 juni 2022

Ansökan

Stängd för anmälan

Start Höstterminen 2022

Dagtid Malmö, heltid 100%

På engelska

Studieperiod

29 augusti 2022 - 4 juni 2023

Ansökan

Öppnas för anmälningar 2021-10-18

Anmäl dig via antagning.se

Du anmäler dig till våra kurser och program på Antagning.se. Där kan du sedan följa din anmälan och kontrollera att dina meriter registrerats. Det är även där du loggar in för att svara på ditt antagningsbesked.

Läs mer om anmälan och antagning samt sista anmälningsdag på våra Studera-sidor

Antagning.se


Sen anmälan

Efter sista anmälningsdag stänger anmälan till alla utbildningar. De kurser och program som har platser kvar efter första urvalet kan öppna för sen anmälan efter att de första antagningsbeskeden publicerats. Dessa utbildningar är då märkta ”Öppen för sen anmälan” på Antagning.se. Detta gäller anmälan till vår-, sommar- och hösttermin.

Läs mer om sen anmälan här

Gör en sen anmälan på Antagning.se

Anmälnings- och studieavgifter för medborgare utanför EU/EES

Avgifterna gäller alltså inte dig som är medborgare i Sverige, något annat EU- eller ESS-land eller Schweiz. Läs vidare på https://antagning.se/sv/studier-pa-hogskoleniva/anmalnings--och-studieavgifter/

Anmälningsavgiften är 900 kronor. Studieavgiften för Composition Studies - Western Art Music är 190 000 SEK.