Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rikard Stymne

Personlig webbplats: https://www.ht.lu.se/person/RikardStymne
E-post: rikard [dot] stymne [at] ldc [dot] lu [dot] se

Systemarkitekt vid Stab
Telefon: +46 46 222 32 13
Mobil: +46 72 452 32 13

Systemutvecklare vid IT-enheten, HT
Telefon: +46 46 222 32 13
Mobil: +46 72 452 32 13
Rumsnummer: SOL:B310

Beskrivning

Anställd på IT-enheten vid Humanistiska och teologiska fakulteterna och arbetar huvudsakligen med att utveckla olika webbaserade lösningar och integrationer mellan olika system. Arbetar för närvarande mest med PHP, MySQL, Apache och Typo3 samt med olika kopplingar till andra källor som Canvas, Drupal, Ladok, Lubas, Lucat, Lucris, LUP, Postfix, Shibboleth, TimeEdit, Ubas och WHD. Inom HT-fakulteterna har jag drivit utvecklingen av utbildnings-, personal- och forskninginformation på fakultets- och institutionswebbplatserna, skriftserier, mellanarkiv, rumsdatabas, publikationslistor, intranät, undervisningplattform m.m. För Lunds universitet är jag teknik- och integrationsansvarig för TimeEdit/SRS samt har bland annat deltagit i projekten för nya Lucat (IAM), integrationer med nya Ladok samt utvecklingen av förvaltningsplanssytem (Lusyfer), Ladoks behörighetsintegration och Academic Writing (Awelu).