Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Improvement of the metabolic features of bread by use of organic acids.

Författare

Redaktör

  • NC Battistini
  • L Rossi
  • S Sette

Publiceringsår

2003

Språk

Engelska

Sidor

638-638

Publikation/Tidskrift/Serie

Annals of Nutrition and Metabolism

Volym

47

Issue

6

Dokumenttyp

Konferensbidrag

Förlag

Karger

Ämne

  • Pharmacology and Toxicology
  • Medicinal Chemistry

Conference name

9th European Nutrition Conference, 2003

Conference date

2003-10-01 - 2003-10-04

Conference place

Rome, Italy

Status

Published

ISBN/ISSN/Övrigt

  • ISSN: 0250-6807