Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Innovation & entreprenörskap

Uppdragsutbildning genom Lund University Commissioned Education

Lunds universitet har lång erfarenhet av att leda forskning till innovationer och stora internationella företag som till exempel Tetra Pak, Gambro, Axis och AstraZeneca. Vi erbjuder din organisation möjligheten att ta del av dessa erfarenheter genom skräddarsydda utbildningar, längre och kortare kurser. Utifrån ett holistiskt tillvägagångssätt kombineras forskare, praktiker och entreprenörer som guidar er genom den kreativa kulturen, fram till ett förändrat tankesätt.