Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Lund Contemporary lockade storpublik

Foto: David Riebe
Foto: David Riebe

Festivalhelgen Lund Contemporary blev en stor publiksuccé med 1600 besökare på totalt nio evenemang.

Den nystartade festivalen Lund Contemporary 2017 (3-5 februari) bjöd på 20 uruppföranden fördelade på sju konserter, en föreläsning om förhållandet mellan musik och bildkonst på Skissernas Museum och en paneldebatt om vår tids musik i Kapellsalen.

– Vi på Odeum är mycket stolta över att, tillsammans med vår samarbetspartner Skissernas Museum och alla medarrangörer, ha kunnat nå ut med den samtida konstmusiken till så många människor. Det är vår ambition att upprepa denna succé och att Lund Contemporary ska bli ett återkommande och självklart inslag i Lunds musikliv, säger David Riebe, producent för Lund Contemporary.

Läs mer på Odeums sida

Intresserad av forskning och samhälle?
Prenumerera på Apropå!

I nyhetsbrevet Apropå varvas senaste nytt från Lunds universitet med kommentarer till aktuella samhällshändelser från några av våra 5000 forskare.