Gustav, civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi

Till Civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi

Gustav är intresserad av matematik, teknik och business och precis den mixen hittade han i det program han valde. Det lockade honom också att programmet har ett gott rykte i Lund och att utbildningen öppnar många dörrar i arbetslivet.

Fakta: Gustav

Ålder: 23 år

Kommer från: Skanör

Bor: Lund

Utbildning: Civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi

Började studera i Lund: ht-15

Förväntad examen: vt-21

Biomedicinstudenten Liza står i labbrock i ett laboratorium

Studenter berättar

Läs fler intervjuer med andra studenter, på andra utbildningar.